1.600+ siders teknisk indhold

Håndbog for maskinmestre er en digitaliseret og opdateret udgave af de traditionsrige håndbøger, der siden 1917 har været en teknisk hjørnesten i maskinmesterprofessionen.

Når du opretter en bruger, får du adgang til flere tusind tekniske formler, beskrivelser og beregningsmodeller. I videoen kan du få en smagsprøve på noget af det faglige, tekniske indhold, der venter på dig.

Avanceret søgefunktion

Håndbog for maskinmestre har en avanceret søgefunktion, der gør det både let og hurtigt at finde præcis den formel eller det kapitel, du søger. Hvis du for eksempel søger efter ”viskositet”, får du en samlet oversigt indhold, der relaterer til ordet.

Du kan filtrere i indholdet ved at benytte filtreringsknappen under søgefeltet. Du kan også se din søgehistorik ved at klikke på ”Min søgehistorik” i højre side af skærmen.

Brugervenligt og hurtigt system

Håndbog for maskinmestre er både hurtig og let at navigere i. Indholdet er kategoriseret i kapitler, som dækker forskellige fagområder.

Få overblik over alt indhold med oversigtsvisningen i højre side af skærmen, eller brug den avancerede søgefunktion til at finde præcis den formel eller model, du søger, på blot på sekunder.

Gem dine favoritsider

Er der et bestemt kapitel eller en formel i Håndbog for maskinmestre, du benytter ofte? Så har du mulighed for at gemme det som en favoritside. Når du gemmer dine favoritsider, gemmes de i en oversigt på din startside.

Næste gang, du logger ind, kan du finde dem i oversigten og klikke direkte ind på dem. Du kan redigere i dine gemte sider ved at klikke på de tre prikker i højre side ud fra hver enkelt gemte side.

Skriv noter til siderne

Håndbog for maskinmestre har en notefunktion, som gør det muligt at skrive og gemme noter til sider og indhold direkte i systemet.

Dine gemte noter ligger i en oversigt på din startside, så de er synlige, når du logger ind, eller når du går til startsiden. Du kan desuden downloade dine noter som PDF.

Download dine noter som PDF

Du kan tage notater til alt indhold i Håndbog for maskinmestre med den indbyggede notefunktion.

Dine gemte noter kan downloades i PDF-format, lige til at gemme på din PC eller til at udskrive og bruge til eksamen, i undervisningen mv.