Generelt

På hfmm.dk kan du købe en bruger adgang til Håndbog for maskinmestres indhold via abonnement. For at afgive en bestilling på abonnement på hfmm.dk, skal du være fyldt 18 år. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Alle priserne på varerne er inklusiv moms. Der tages forbehold force majeure og trykfejl. Det er muligt at se tidligere og nuværende abonnementer via login på hjemmesiden under https://hfmm.dk/index.php/mine-indstillinger

Ordrebekræftigelse
Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kvitteringer
Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra dit din konto; vil du som kvittering få tilsendt en mail der indeholder: Transaktionsnummer, varer og beløb.

Kvitteringer kan også findes under: https://hfmm.dk/index.php/mine-indstillinger


Fortrydelsesret ved abonnement

Ønsker du at at fortryde et købt abonnement skal du gøre det inden 14 dage fra købsdatoen ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

Bindingsperiode og opsigelse
Der er ingen bindingsperiode på vores abonnement og du kan opsige det når du ønsker, ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

Du kan altid tilgå din abonnementer via https://hfmm.dk/index.php/mine-indstillinger. Her kan du opsige dit abonnement.

Sådan handler du hos os 
For at foretage et køb af abonnement på hfmm.dk skal du igennem 5 trin. 
1. Find den varer du ønsker og klik på ”Abonner” 
2. Indtast dine personlige oplysninger 
3. Godkend vores abonnementsbetingelser 
4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet 
5. Gennemfør betalingen 

Betaling
Når du bestiller abonnement på Håndbog for maskinmestre, betaler du online vha. betalingskort. Du kan betale online med følgende kreditkort: VISA/ Dankort, MasterCard, Maestro og VISA electron.

Et abonnement på hfmm.dk vil indebære 3 måneders prøve. Herefter vil det givne beløb for abonnementet blive trukket årligt.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har som udgangspunkt ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken hfmm.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Ændring af dine betalingsoplysninger

Da hfmm.dk ikke opbevarer dine betalingsoplysninger så kan dette ikke ændres under Din Konto. Hvis du vil ændre betalingsoplysninger er du nød til at stoppe dit nuværende abonnement og gentegne et nyt med dine nye betalingsoplysninger.

Ændringer af betingelserne for vores abonnementet?

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af hfmm.dk foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mail adresse.

Dine personlige oplysninger

For at det er muligt at få et abonnement på Håndbog for maskinmestre, er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.
navn
adresse
telefonnummer
e-mailadresse
betalingskort

hfmm.dk benytter sig af et tredjepartsprogram til at håndtere abonnementer i systemet. Dette program gemmer følgende oplysninger:
navn
adresse
telefonnummer
e-mailadresse
betalingskort (gemmes kun i ePay som er vores betalings gateway)

Dine personoplysninger bruges kun til det formål, at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement.

Oplysninger der er afgivet til hfmm.dk hverken vidergives eller sælges og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Misvedligehold

Misvedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er hfmm.dk berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel